Axopar 22 SPYDER

Axopar er blitt verdenskjent for a lage spennende og innovative båter med fantastisk sjøegenskaper til en konkurransedyktig pris. Den unike og iøynefallende Axopar 22 Spyder er en båt som byr på en av de beste kjøre opplevelsene noen gang; stabil, smidig, og lett håndterlig med særklasses sjødyktighet

Axopar 22 SPYDER X Jobe Revolve

Axopar X Jobe Revolve er en sporty utgave med neongrønne og turkise detaljer inkludert EVA seadørk (gummidørk) og en JOBE «experience» pakke for vannsport.

Axopar 22 SPYDER x Jobe Revolve XXII

Axopar X Jobe Revolve XXII er en sporty utgave med Jobe Turkis gelcoat med Revolve detaljer – inkludert EVA seadørk (gummidørk) og en JOBE «experience» pakke for vannsport.

Axopar 25 Cross Bow

Axopar 28 CABIN

Axopar 28 Cabin er som skapt for norske forhold . Med sine fantastiske sjøegenskaper og utforming åpner 28 Cabin opp for lengre turer på sjøen. Axopar 28 Cabin med akterkabin er vår mest solgte modell så langt.

Axopar 29ST

Axopar 29XC

Axopar 37 Spyder

Axopar 37 Spyder er den ultimate utfordreren når det gjelder åpen båt.

Axopar 37 XC Cross Cabin

Axopar 37 Cabin kommer nå i en ny og revolusjonerende versjon. Skroget er videreutviklet og resultatet er ett raskere, tøffere og sterke skrog.

Axopar 37 SUN-TOP

Nyhet – Axopar 37 Sun Top – markedslederens nye revolusjon innen skrogdesign

Axopar 45XC

Jeg ønsker tilbud på 

Axopar 22 SPYDER

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.