Finn båtdrømmen hos Norges største båtsenter-gruppe!

 

20.-22. april kan du gjøre er skikkelig vårkupp i en av våre butikker.
Ta turen og få råd, tips og et godt tilbud på drømmebåten din.

 

Åpningstider hos Sjøberg Båt:

Torsdag og Fredag: 09.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 16.00

 

Med vår lange erfaring i båtbransjen har vi valgt ut båter og motorer av gjennomført og solid kvalitet. Vi er stolte av å forhandle kvalitetsproduktene fra Norges og Europas ledende og mest populære båtmerker som: Axopar, Yamarin, Buster, Ibiza, Finnmaster, Jeanneau, Beneteau, Waverunner, AMT, Askeladden, HR, Micore, Øien, Pioner, Grand Rib, samt Honda, Suzuki og Yamaha utenbordsmotorer,

 

Det å kjøpe båt skal være en positiv opplevelse hvor du føler du blir respektert og ivaretatt som kunde, at du får all den hjelp du måtte ønske og har lyst til a møte oss igjen. 0g ikke minst skal du føle deg trygg på sjøen i en båt som vi har hatt ansvaret for. Båtsesongen Norge varer i 5-6 måneder, og i denne perioden gjør vi vårt ytterste for at våre produkter og tjenester overgår kundens forventninger.

Feil på båter og motorer kan selvfolgelig oppstå midt i ferien, det viktige blir da hvordan situasjonen løses. Med mer enn 55 ansatte hver sommer mener vi å være klar til a reagere raskt om noe inntreffer, slik at båtlivets gleder igjen kan nytes. Vi ser frem til 42 nye år som totalleverandør av å skape «Båtdrømmen og det gode liv på sjøen» til fornøyde og båtglade kunder.

Vår felles visjon: Vi skaper båtdrømmen
Våre felles verdier: Presisjon, ærlighet og profesjonelle
Vårt felles forretningsmål: Å være Norges største båtforhandler

 

Å være størst over tid betyr at vi skal være:

·      Best på kundetilfredshet og service

·      Best på medarbeiderutvikling

·      Ledende på lønnsomhet

·      Størst på volum

 

www.baad.no